top of page

Великдень

Великий день! Великий день!

Який Великдень на землі!

Багато радості й пісень

Приніс нам янгол на крилі…

 

6 травня наші вихованці відсвяткували одне з найвеличніших світ – Великдень. Вістунець приніс радісну звістку та гілочку свяченої вербички з побажаннями здоров’я, краси, добробуту та миру. Вихованців ознайомили з історією свята Пасхи, народними звичаями та традиціями. Діти співали, танцювали, грали у веселі ігри з писанками та крашанками, що принесла їм Курочка Ряба а розмалювала Господиня. Яка і пригостила всіх духмяними пасочками.

Дякуємо ЗСУ за можливість нести дітям радість свята в такий непростий час.

Участь у флешмобі "Wite card"

5 квітня педагоги і вихованці садочка за пропозицією Української федерації «Спорт заради розвитку» залюбки приєдналися до флешмобу «White card», основною метою якого є єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною для усвідомлення унікальної здатності спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби та розвитку. Тож напередодні Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру (6 квітня) та Всесвітнього дня здоров’я (7 квітня) вихованці садочка разом з найспортивнішим Котом-Муркотом змагалися в спритності та вправності, грали у веселі ігри. Адже здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука благополуччя та процвітання.

#WhiteCard

#УФСЗР

#Спорт_заради_розвитку

#sport_for_development

#BeyondSport#peace#sport

Маленьким про великого Тараса

На початку березня вся Україна святкує 210-річчя з дня народження видатного поета, прозаїка, драматурга, художника, політичного і громадського діяча Тараса Григоровича Шевченка. З цієї нагоди в ЗДО «Білочка» пройшов тематичний тиждень, присвячених творчості великого Кобзаря. Дошкільники отримала початкові знання про життя та творчість митця. Вихованці слухали та обговорюювали вірші поета, створювали ілюстрації до створу «Встала весна», за допомогою мнемотаблиць вивчали вірш «Садок вишневий коло хати», грали в народні ігри, слухали пісні на вірші поета, переглянули відеофільми «Т.Г.Шевченко – видатний поет та художник України», «Картинна галерея Шевченка». А закріпили свої знання під час бесід та музично-літературної години «Маленьким про великого Тараса».

День захисників та захисниць України

Любі наші захисники та захисниці! Колектив дитячого садочка «Білочка» разом з малятами та їх батьками щиро вітає вас зі святом!!! Ви наші герої, які ціною власного життя боронять Україну і дають надію на наше вільне і щасливе майбутнє.

Міжнародний день миру

21 вересня відзначається Міжнародний день миру. То ж і вихованці дитячого садка "Білочка" приєдналися до патріотичної акції з нагоди цього свята. Дітки разом з батьками намалювати своє бачення миру.

І нехай ці голуби миру, що злетіли з маленьких долоньок, здійснять дитячі мрії про чисте небо, ясне сонце та мир на всій землі

bottom of page